Regjistrimi i jahteve në Mbretërinë e Bashkuar
Regjistroni varkën tuaj nën Flamurin e Mbretërisë së Bashkuar


Pronar privat
Regjistrimi i Pjesës 1 në Mbretërinë e Bashkuar
549 £
 • Përfshihen tarifat tona dhe qeveritare
 • Regjistrimi mund të bëhet në 3 ditë
 • Në dispozicion për shumë kombësi
 • Të listuara në të bardhë - Memorandumi i Parisit dhe Memorandumi i Tokios
 • Pjesë e Red Ensign Group
 • Tarifa të ulëta të regjistrit pa taksë të tonazhit
 • Regjistrimi është i vlefshëm për 5 vjet
 • Kurrë nuk duhet të vizitoni Mbretërinë e Bashkuar
 • Ofrohet mbështetje konsullore britanike
 • Për përdorim privat, bareboat ose përdorim komercial
 • Fleksibiliteti për punësimin e ekuipazhit
Pronari i korporatës
Regjistrimi i Pjesës 1 në Mbretërinë e Bashkuar
699 £
 • Konfigurimi i UK LTD për pronësinë
 • Përfshihen tarifat tona dhe qeveritare
 • Regjistrimi mund të bëhet në 3 ditë
 • Në dispozicion për T ALL GJITHA kombësitë
 • Të listuara në të bardhë - Memorandumi i Parisit dhe Memorandumi i Tokios
 • Pjesë e Red Ensign Group
 • Tarifa të ulëta të regjistrit pa taksë të tonazhit
 • Regjistrimi është i vlefshëm për 5 vjet
 • Kurrë nuk duhet të vizitoni Mbretërinë e Bashkuar
 • Ofrohet mbështetje konsullore britanike
 • Për përdorim privat, bareboat ose përdorim komercial
 • Fleksibiliteti për punësimin e ekuipazhit
Renditje LICENSE RADIO
Licencë në Mbretërinë e Bashkuar
135 £
 • Për VHF, AIS, Radar & IPIRB
 • Përfshihen tarifat tona dhe qeveritare
 • Regjistrimi në vetëm 24 orë
 • Licenca në Mbretërinë e Bashkuar është e vlefshme për gjithë jetën
 • DHL korrier brenda ditës
 • Nuk ka nevojë për certifikim radio
 • Duhet vetëm një kopje e pasaportës
 

Regjistrimi i jahteve në Mbretërinë e Bashkuar Pjesa 1 - Regjistrimi i Kuq Britanik në dispozicion për të gjithë kombësitë!

Specialiteti ynë është të regjistrojmë varkën tuaj, jetski, kanoe ose skuter uji në Mbretërinë e Bashkuar. Regjistrimi i flamurit PJESA 1 në Mbretërinë e Bashkuar është pjesë e "Red Ensign Group" dhe i vlefshëm në të gjithë botën. Ne mund ta bëjmë regjistrimin tuaj të flamurit të jahteve të bërë shpejt dhe me dokumente minimale. Ne do të regjistrojmë varkën tuaj për 549 £, nëse regjistroheni si pronar privat ose 699 £, nëse duhet të krijojmë një UK LTD. për ty. Regjistrimi i Anijeve në Pjesën 1 në Mbretërinë e Bashkuar do t'ju lejojë të lundroni nën flamurin e Mbretërisë së Bashkuar "flamuri i kuq" kudo në botë. Regjistrimi i jahteve në Mbretërinë e Bashkuar (pjesa 1) është në dispozicion për të dy anijet private, bareboat dhe anijet tregtare deri në 24 metra të gjata. Nëse anija juaj është më e gjatë se 24 metra, ju përsëri mund ta regjistroni anijen tuaj për çdo përdorim me regjistrimin e pjesës 1 në Mbretërinë e Bashkuar, megjithatë gjeometri duhet të rregullojë certifikatën e detyrueshme ITC69 / të kodimit.

Regjistri kryesor për anijet britanike që lundrojnë ndërkombëtarisht është regjistrimi i Pjesës 1. Pasja e një regjistrimi të flamurit britanik Pjesa 1 siguron dëshmi të kombësisë, dëshmi të pronësisë, jep një emër unik dhe numër regjistrimi dhe ofron aftësinë për të regjistruar hipotekat detare.

Regjistrimi i pjesës 1 në Mbretërinë e Bashkuar është i hapur për këdo. Ju mund të regjistroheni si një pronar privat nëse jeni në listën e vendeve të aprovuara (shih më poshtë imazhin) ose përndryshe ne mund të regjistrojmë çdo kombësi duke krijuar një kompani të fjetur në Mbretërinë e Bashkuar për të zotëruar anijen tuaj. Shumica e klientëve tanë nuk janë shtetas të Mbretërisë së Bashkuar, pasi ata kërkojnë një juridiksion që nuk ka rregullore të rrepta të vendeve të tyre si Spanja, Italia, Greqia, Franca etj ...

Regjistrimi i jahteve në Mbretërinë e Bashkuar (pjesa 1) është në dispozicion për të dy anijet private, bareboat dhe anijet tregtare deri në 24 metra të gjata. Nëse anija juaj është më e gjatë se 24 metra, ju përsëri mund ta regjistroni anijen tuaj për çdo përdorim me regjistrimin e pjesës 1 në Mbretërinë e Bashkuar, megjithatë gjeometri duhet të rregullojë certifikatën e detyrueshme ITC69 / të kodimit.

Cilat kombësi mund të regjistrohen nën regjistrimin e flamurit në MB?

Çdo kombësi mund të regjistrohet nën flamurin e Mbretërisë së Bashkuar, por vetëm shtetasit e listës së aprovuar të vendeve mund të aplikojnë si pronar privat. Pra, për të gjitha kombësitë e tjera, ne krijuam një LTD Britanike për pronësinë e anijes tuaj dhe është pjesë e tarifës tonë gjithëpërfshirëse prej 699 £. Nëse regjistroheni si pronar privat, nuk kemi nevojë të konfigurojmë një LTD britanik për ju dhe kostoja është vetëm 549 £, -.

Që nga 29 Mars 2019, Regjistri i MB ka ndryshuar kërkesat e tij të pranueshmërisë për regjistrimin e flamurit në MB dhe tani pranon një kategori më të gjerë të pronarëve të anijeve. Më parë, e drejta për flamur ishte e kufizuar në pronarët brenda Zonës Ekonomike Evropiane (ZEE) dhe territoreve britanike përtej detit. Sipas rregullave të reja, përveç lejimit të Mbretërisë së Bashkuar, shtetasve të BE-së, kompanive të Mbretërisë së Bashkuar dhe kompanive të EEA-së, e drejta për të regjistruar një anije në Regjistrin e Mbretërisë së Bashkuar është shtrirë për të gjithë qytetarët dhe vendet e Komonuelthit dhe për personat që janë rezidentë në Mbretërinë e Bashkuar, si dhe për qytetarët dhe kompanitë e vendeve të mëposhtme: Argjentina, Aruba, Bahreini, Brazili, Ishujt Kanarie, Kina (përfshirë Hong Kong), Ishujt Faroe, Haiti, Izraeli, Japonia, Liberia, Madeira, Ishujt Marshall, Monako, Panama, Koreja e Jugut, Zvicra, Surinami, Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Brexit: Kërkesat e mësipërme të përshtatshmërisë janë ende në fuqi që nga Brexit në 1 Janar 2021!

Shikoni listën e saktë këtu

Sa kohë është e vlefshme regjistrimi i flamurit britanik?

Dokumenti i regjistrimit që lëshohet është i vlefshëm për 5 vjet. Procesi i rinovimit është i thjeshtë dhe ne do t'ju dërgojmë një kujtesë 6 muaj para datës së duhur.

Sa kushton për të marrë regjistrimin e anijeve në Mbretërinë e Bashkuar?

Kostoja e regjistrimit në Mbretërinë e Bashkuar varet nëse regjistroheni si person privat (nga lista e rezidencës së aprovuar) ose nëse regjistroheni në një vendbanim tjetër dhe për këtë keni nevojë për një UK LTD për tu vendosur nga ne.

Nëse keni nevojë për të ngritur një LTD Britanik për pronësinë e anijes tuaj, ajo është 699. Nëse regjistroheni si pronar privat, nuk kemi nevojë të konfigurojmë një LTD britanik për ju dhe kostoja është vetëm 549 £, -. Procedura standarde e regjistrimit zgjat rreth 2 javë nga data kur neve na janë furnizuar të gjitha dokumentet. Nëse keni nevojë që regjistrimi juaj të bëhet më shpejt, ekziston një shërbim i shpejtë që do të zgjasë vetëm 3 ditë. Ky shërbim ofrohet nga regjistri i anijeve në Mbretërinë e Bashkuar dhe do të kushtojë 199 £ shtesë, -.
Ne përfshijmë koston e përkthimeve dhe tarifat e ndërlidhësve në tarifën tonë të shërbimit, kështu që nuk ka asnjë kosto të fshehur !.

Sa kohë duhet për t'u regjistruar nën flamurin britanik?

Procedura standarde e regjistrimit zgjat rreth 2 javë nga data kur neve na janë furnizuar të gjitha dokumentet. Nëse keni nevojë që regjistrimi juaj të bëhet më shpejt, ekziston një shërbim i shpejtë që do të zgjasë vetëm 3 ditë. Ky shërbim ofrohet nga regjistri i anijeve në Mbretërinë e Bashkuar dhe do të kushtojë 199 £ shtesë, -.

A mund ta përdor anijen time për çarter bareboat ose komercialisht nën regjistrimin e flamurit në Mbretërinë e Bashkuar?

Po, ju mund ta përdorni anijen tuaj për përdorim privat, çarter me bareboat ose përdorim tregtar nën regjistrimin e pjesës 1 të Mbretërisë së Bashkuar. Kërkesat dhe dokumentet janë të njëjta për të 3 kategoritë.

SH NOTNIM mbi përdorimin e charter bareboat: gjatë viteve të kaluara, Regjistri i MB ka qenë tashmë në gjendje të regjistrojë anije për përdorim charter bareboat por nuk ka lejuar që anijet britanike të bareboat regjistrohen diku tjetër. Kjo ka ndryshuar kohët e fundit dhe ata tani lejojnë që anijet të zhbarkohen me çarter në një regjistër tjetër (në një vend në listën e aprovuar më sipër) ndërsa mbeten në gjendje të kthehen në Regjistrin e MB në fund të partisë charter. Kështu që regjistri i Mbretërisë së Bashkuar tani ka fuqinë të pezullojë regjistrimin e një anijeje në Mbretërinë e Bashkuar ndërsa ajo anije është bareboat e regjistruar në një juridiksion tjetër të pranueshëm.

Cilat kërkesa ekzistojnë nën regjistrimin e flamurit në MB?

Nga pronari i anijes kërkohet që të rregullojë që në anije të shënohet numri zyrtar që jepet dhe dokumenti i regjistrimit dhe tonazhi i regjistruar. Emri dhe gjithashtu porti i zgjedhur duhet gjithashtu të jenë të shënuar qartë në anijen e anijes. Për më tepër, pronarit i kërkohet të vërtetojë që anija është shënuar siç duhet duke kthyer letrën e certifikuar të gdhendjes dhe shënimit brenda 3 muajve.

Si regjistroheni nën flamurin e Mbretërisë së Bashkuar nëse nuk jeni në listën e shteteve të miratuara të kombësisë?

Ne do të krijojmë një LTD UK. dhe ju do të transferoni pronësinë e anijes tuaj në këtë LTD të fjetur që ju zotëroni. LTD përdoret vetëm për pronësinë e anijes, kështu që nuk do të paguhet asnjë taksë ose regjistrim qeveritar. Ne do të bëjmë një faturë të shitjes për ju që transferoni anijen në UK LTD tuaj të ri. dhe kjo do të bëhet në 1 ditë pune.
INFO BREXIT: Nuk ka ndryshime në procedurë as me ligjet e reja të Brexit!

Çfarë dokumentesh nevojiten për një pjesë të regjistrimit në MB?

 • Një letër autorizimi (ne do ta përgatisim këtë)
 • Kopjen e pasaportës tuaj
 • Anija juaj duhet të ketë një emër unik, duhet të jepni 4 emra unikë, autoritetet e Mbretërisë së Bashkuar do të kontrollojnë dhe përcaktojnë se cili emër është i disponueshëm pasi të kenë marrë kërkesën tuaj të regjistrimit.
 • Një certifikatë e një studimi të tonazhit dhe matjes (jo më e vjetër se 1 vit) është e detyrueshme, por mund të bëhet në vendin tuaj. Thjesht duhet të siguroheni që të bëhet nga një prej anketuesve të autorizuar, të cilët janë: (Byroja Amerikane e Transportit (ABS), Bureau Veritas (BV), Det Norske Veritas (DNV), Germanischer Lloyd (GL), Lloyd's Regjistrohu (LR), Nippon Kaiji Kyokai (NKK), Registro Italiano Navale (RINA) *
 • Certifikata e fshirjes (nëse është regjistruar më parë)
 • Një kopje e një shenje thirrjeje radio (nëse e keni)
* vetëm për përdorim komercial, gjeometri duhet të rregullojë certifikatën e detyrueshme ITC69 / të kodimit pasi dokumentet të jenë miratuar nga autoritetet e Mbretërisë së Bashkuar.

Si duket regjistrimi i jahteve në Mbretërinë e Bashkuar?

Licenca e Radio RF - për VHF, AIS, radar dhe EPIRB

Boatshtë e detyrueshme që të keni një licencë të vlefshme ewlehie / radio në varkën tuaj, kështu që ne ju rekomandojmë pronarëve tanë të anijeve që të aplikojnë për licencë për radio / radio kur aplikojnë për regjistrimin e flamurit në Mbretërinë e Bashkuar. Licenca e SIP lejon pajisjet e mëposhtme: Radio VHF, radar, epirb, transponder & radar dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar si duhet.

Ne mund të rregullojmë një licencë radiofonike logo UK për klientët tanë. Kostoja kushton 135 £, - në kombinim me çdo regjistrim të flamurit ose 175 £, - nëse e porosisni atë vetëm.

Dokumentet e kërkuara: ne kërkojmë vetëm një kopje të pasaportës. (nuk ju duhet asnjë kurs radio)

Tabela e Krahasimit të Vendeve të Flamurit
  Poloni Mbretëria e Bashkuar Langkawi San Marino
Sa shpejt mund të bëhet? 24 ore 3 ditë 5 dite 2 Ditë
Në dispozicion për të gjitha kombësitë po po po po
Periudha e Validimit Per jeten 5 vite Per jeten 5 vite
Certifikatën e flamurit po po po po
Regjistrimi i pronësisë po po po po
Sondazhi është i detyrueshëm jo po jo jo
I vlefshëm në të gjithë botën po po po po
I përshtatshëm për jahte komerciale jo po po po po
Pricemimi nga 420 EUR 459 GBP 950 USD prej € 525
Shih detajet Shih detajet Shih detajet Shih detajet

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara