Pronar privat
Regjistrimi i Pjesës 1 në Mbretërinë e Bashkuar
649 EUR (Approx. 549 GBP )
 • Përfshihen tarifat tona dhe qeveritare
 • Regjistrimi mund të bëhet në 3 ditë
 • Në dispozicion për shumë kombësi
 • Të listuara në të bardhë - Memorandumi i Parisit dhe Memorandumi i Tokios
 • Pjesë e Red Ensign Group
 • Tarifa të ulëta të regjistrit pa taksë të tonazhit
 • Regjistrimi është i vlefshëm për 5 vjet
 • Kurrë nuk duhet të vizitoni Mbretërinë e Bashkuar
 • Ofrohet mbështetje konsullore britanike
 • Për përdorim privat, bareboat ose përdorim komercial
 • Fleksibiliteti për punësimin e ekuipazhit
Pronari i korporatës
Regjistrimi i Pjesës 1 në Mbretërinë e Bashkuar
799 EUR (Approx. 699 GBP )
 • Konfigurimi i UK LTD për pronësinë
 • Përfshihen tarifat tona dhe qeveritare
 • Regjistrimi mund të bëhet në 3 ditë
 • Në dispozicion për T ALL GJITHA kombësitë
 • Të listuara në të bardhë - Memorandumi i Parisit dhe Memorandumi i Tokios
 • Pjesë e Red Ensign Group
 • Tarifa të ulëta të regjistrit pa taksë të tonazhit
 • Regjistrimi është i vlefshëm për 5 vjet
 • Kurrë nuk duhet të vizitoni Mbretërinë e Bashkuar
 • Ofrohet mbështetje konsullore britanike
 • Për përdorim privat, bareboat ose përdorim komercial
 • Fleksibiliteti për punësimin e ekuipazhit

Regjistrimi i jahteve në Mbretërinë e Bashkuar
Regjistroni varkën tuaj nën Flamurin e Mbretërisë së Bashkuar

Regjistrimi i jahteve në Mbretërinë e Bashkuar Pjesa 1 - Regjistrimi i Kuq Britanik në dispozicion për të gjithë kombësitë!

Specialiteti ynë është të regjistrojmë varkën tuaj, jetski, kanoe ose skuter uji në Mbretërinë e Bashkuar. Regjistrimi i flamurit në MB PJESA 1 është pjesë e "Red Ensign Group" dhe është i vlefshëm në të gjithë botën. Ne mund ta bëjmë regjistrimin tuaj të flamurit të jahtit të bëhet shpejt dhe me dokumente minimale. Ne do ta regjistrojmë varkën tuaj për 649 EUR, nëse regjistroheni si pronar privat ose 799 EUR, nëse na duhet të krijojmë një UK LTD. për ty. Regjistrimi i anijeve në MB të Pjesës 1 do t'ju lejojë të lundroni nën flamurin e "flamurit të kuq" të Mbretërisë së Bashkuar kudo në botë. Regjistrimi i jahteve në Mbretërinë e Bashkuar (pjesa 1) është i disponueshëm si për anijet private, ato të zhveshura dhe ato tregtare me gjatësi deri në 24 metra. Nëse anija juaj është më e gjatë se 24 metra, ju prapë mund ta regjistroni anijen tuaj për çdo përdorim me regjistrimin e pjesës 1 në MB, megjithatë gjeodeti duhet të rregullojë certifikatën e detyrueshme ITC69/koduese.

Regjistri kryesor për anijet britanike që lundrojnë ndërkombëtarisht është regjistrimi i pjesës 1. Pasja e një regjistrimi të flamurit Britanik të Pjesës 1 ofron dëshmi të kombësisë, dëshmi të pronësisë, jep një emër unik dhe numër regjistrimi dhe ofron aftësinë për të regjistruar hipotekat detare.

Regjistrimi i pjesës 1 në MB është i hapur për këdo. Ju mund të regjistroheni si pronar privat nëse jeni në listën e shteteve të miratuara (shih imazhin më poshtë) ose përndryshe ne mund të regjistrojmë çdo kombësi duke krijuar një kompani në Mbretërinë e Bashkuar të fjetur për të zotëruar anijen tuaj. Shumica e klientëve tanë janë shtetas jo MB, pasi ata kërkojnë një juridiksion që nuk ka rregulloret strikte të vendeve të tyre si Spanja, Italia, Greqia, Franca etj...

Regjistrimi i jahteve në Mbretërinë e Bashkuar (pjesa 1) është i disponueshëm si për anijet private, ato të zhveshura dhe ato tregtare me gjatësi deri në 24 metra. Nëse anija juaj është më e gjatë se 24 metra, ju prapë mund ta regjistroni anijen tuaj për çdo përdorim me regjistrimin e pjesës 1 në MB, megjithatë gjeodeti duhet të rregullojë certifikatën e detyrueshme ITC69/koduese.

Cilat kombësi mund të regjistrohen nën regjistrimin e flamurit të Mbretërisë së Bashkuar?

Çdo kombësi mund të regjistrohet nën flamurin e Mbretërisë së Bashkuar, por vetëm qytetarët e listës së miratuar të vendeve mund të aplikojnë si pronarë privatë. Pra, për të gjitha kombësitë e tjera, ne krijuam një LTD britanike për pronësinë e anijes tuaj dhe është pjesë e tarifës sonë gjithëpërfshirëse prej 799 EUR. Nëse regjistroheni si pronar privat, ne nuk kemi nevojë të krijojmë një LTD Britanike për ju dhe kostoja është vetëm 649 EUR,-.

Që nga 29 marsi 2019, Regjistri i Mbretërisë së Bashkuar ka ndryshuar kërkesat e tij të përshtatshmërisë për regjistrimin e flamurit të Mbretërisë së Bashkuar dhe tani pranon një kategori më të gjerë të pronarëve të anijeve. Më parë, përshtatshmëria për flamurin ishte e kufizuar për pronarët brenda Zonës Ekonomike Evropiane (ZEE) dhe territoret britanike jashtë shtetit. Sipas rregullave të reja, përveç lejimit të shtetasve të Mbretërisë së Bashkuar, të BE-së, kompanive në Mbretërinë e Bashkuar dhe kompanive të ZEE-së, kualifikimi për të regjistruar një anije në Regjistrin e MB-së është shtrirë për të gjithë qytetarët dhe vendet e Commonwealth dhe për personat që janë rezidentë në MB, si dhe qytetarëve dhe kompanive të vendeve të mëposhtme: Argjentina, Aruba, Bahreini, Brazili, Ishujt Kanarie, Kina (përfshirë Hong Kongun), Ishujt Faroe, Haiti, Izraeli, Japonia, Liberia, Madeira, Ishujt Marshall, Monako, Panama, Koreja e Jugut, Zvicra, Surinami, Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Brexit: Kërkesat e mësipërme të pranueshmërisë janë ende në fuqi që nga Brexit më 1 janar 2021!

Shikoni listën e saktë këtu

Sa kohë është e vlefshme regjistrimi i flamurit britanik?

Dokumenti i regjistrimit që lëshohet është i vlefshëm për 5 vjet. Procesi i rinovimit është i thjeshtë dhe ne do t'ju dërgojmë një kujtesë 6 muaj përpara datës së caktuar.

Sa kushton për të marrë regjistrimin e anijes në Mbretërinë e Bashkuar?

Kostoja e regjistrimit në MB varet nëse regjistroheni si person privat (nga lista e rezidencës së miratuar) ose nëse regjistroheni në një rezidencë tjetër dhe prandaj keni nevojë për një UK LTD për t'u ngritur nga ne.

Nëse keni nevojë për të ngritur një LTD Britanike për pronësinë e anijes tuaj është 799 EUR. Nëse regjistroheni si pronar privat, ne nuk kemi nevojë të krijojmë një LTD Britanike për ju dhe kostoja është vetëm 649 EUR,-. Procedura standarde e regjistrimit zgjat rreth 2 javë nga momenti kur na janë dorëzuar të gjitha dokumentet. Nëse keni nevojë që regjistrimi juaj të bëhet më shpejt, ekziston një shërbim ekspres që do të zgjasë vetëm 3 ditë. Ky shërbim ofrohet nga regjistri i anijeve në Mbretërinë e Bashkuar dhe do të kushtojë 250 EUR shtesë,-.
Ne përfshijmë koston e përkthimeve dhe tarifat e korrierit në tarifën tonë të shërbimit, kështu që nuk ka kosto të fshehur!.

Sa kohë duhet për t'u regjistruar nën flamurin britanik?

Procedura standarde e regjistrimit zgjat rreth 2 javë nga momenti kur na janë dorëzuar të gjitha dokumentet. Nëse keni nevojë që regjistrimi juaj të bëhet më shpejt, ekziston një shërbim ekspres që do të zgjasë vetëm 3 ditë. Ky shërbim ofrohet nga regjistri i anijeve në Mbretërinë e Bashkuar dhe do të kushtojë 250 EUR shtesë,-.

A mund ta përdor anijen time për karta bareboat ose komercialisht nën regjistrimin e flamurit të Mbretërisë së Bashkuar?

Po, ju mund ta përdorni anijen tuaj për përdorim privat, karta bare bare ose përdorim komercial nën regjistrimin e pjesës 1 në MB. Kërkesat dhe dokumentet janë të njëjta për të 3 kategoritë.

SHËNIM për përdorimin e çarterit të bareve të zhveshura: gjatë viteve të fundit, Regjistri i MB-së ka qenë tashmë në gjendje të regjistrojë anijet për përdorim me çarter bareboat, por nuk i ka lejuar anijet e Mbretërisë së Bashkuar të regjistrohen diku tjetër. Kjo ka ndryshuar kohët e fundit dhe tani ato lejojnë anijet të kalojnë me qira në një regjistër tjetër (në një vend në listën e miratuar më lart) duke mbetur në gjendje të kthehen në Regjistrin e Mbretërisë së Bashkuar në fund të kontratës së qirasë. Pra, regjistri i Mbretërisë së Bashkuar tani ka fuqinë të pezullojë regjistrimin e një anijeje në Mbretërinë e Bashkuar ndërsa ajo anije është barebartë e lëshuar në një juridiksion tjetër të pranueshëm.

Çfarë kërkesash ka nën regjistrimin e flamurit në Mbretërinë e Bashkuar?

Pronari i anijes është i detyruar të organizojë që numri zyrtar që jepet dhe dokumenti i regjistrimit dhe tonazhi i regjistruar të shënohen në anije. Emri dhe porti i zgjedhur gjithashtu duhet të shënohen qartë në pjesën e prapme të varkës. Për më tepër, pronarit i kërkohet të vërtetojë se anija është markuar siç duhet duke i kthyer shënimin e certifikuar të gdhendjes dhe shënjimit brenda 3 muajve.

Si të regjistroheni nën flamurin e Mbretërisë së Bashkuar nëse nuk jeni në listën e shteteve të miratuara të kombësisë?

Ne do të krijojmë një UK LTD. dhe ju do të transferoni pronësinë e anijes tuaj në këtë LTD të fjetur që zotëroni. LTD përdoret vetëm për pronësinë e varkave, kështu që nuk do të paguhen taksa ose dosje qeveritare. Ne do të bëjmë një faturë shitjeje për ju duke transferuar varkën në UK LTD tuaj të re. dhe do të bëhet në 2-4 ditë pune.
BREXIT INFO: Nuk ka ndryshime në procedurë edhe me ligjet e reja të Brexit!

Çfarë dokumentesh nevojiten për një pjesë 1 të regjistrimit në MB?

 • Një letër autorizimi (ne do ta përgatisim këtë)
 • Kopje e pasaportës suaj
 • Kopja e Faturës së Shitjes
 • Anija juaj duhet të ketë një emër unik, ju duhet të jepni 4 emra unikë, autoritetet e Mbretërisë së Bashkuar do të kontrollojnë dhe përcaktojnë se cili emër është i disponueshëm pasi të kenë marrë kërkesën tuaj për regjistrim.
 • Një certifikatë e një studimi të tonazhit dhe matjes (jo më e vjetër se 1 vit) është e detyrueshme, por mund të bëhet në vendin tuaj. Thjesht duhet të siguroheni që të bëhet nga një nga gjeodetët e autorizuar, të cilët janë: (ABS EUROPE LTD), Bureau Veritas (BV), Det Norske Veritas (DNV), Germanischer Lloyd (GL), Lloyd's Register (LR). ), Nippon Kaiji Kyokai (NKK), Registro Italiano Navale (RINA) *
 • Certifikata e fshirjes (nëse është regjistruar më parë)
 • Një kopje e shenjës së thirrjes në radio (nëse keni një të tillë)
*vetëm për përdorim komercial, gjeodeti duhet të rregullojë certifikatën e detyrueshme ITC69/koduese pasi dokumentet të jenë miratuar nga autoritetet e Mbretërisë së Bashkuar. Anijet e vogla tregtare kërkojnë ose një çertifikatë varke pune, një çertifikatë varkeje pasagjerësh, një çertifikatë të anijes së vogël tregtare ose një certifikatë të përshtatshme sigurie në momentin e regjistrimit të bërë nga një nga gjeodetët e autorizuar.

Si duket regjistrimi i jahteve në Mbretërinë e Bashkuar?

Licenca e Radios së pikave – për VHF, AIS, radar dhe EPIRB

Është e detyrueshme të keni një licencë të vlefshme për pika / radio në varkën tuaj, kështu që ne rekomandojmë pronarët tanë të varkave që të aplikojnë për një licencë për pika / radio kur aplikojnë për regjistrimin e flamurit në Mbretërinë e Bashkuar. Licenca e pikave lejon pajisjet e mëposhtme: Radio VHF, radar, epirb, transponder dhe radar dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar saktë.

Ne mund të organizojmë një licencë radioje në Mbretërinë e Bashkuar për klientët tanë. Kostoja është 149 EUR, - në kombinim me çdo regjistrim flamuri ose 199 EUR, - nëse e porositni vetëm.

Dokumentet e nevojshme: ne kërkojmë vetëm një kopje të pasaportës. (nuk keni nevojë për ndonjë kurs radioje)

Tabela e Krahasimit të Vendeve të Flamurit
  Poloni Mbretëria e Bashkuar Langkawi San Marino
Sa shpejt mund të bëhet? 24 ore 3 ditë 5 dite 2 Ditë
Në dispozicion për të gjitha kombësitë po po po po
Periudha e Validimit Per jeten 5 vite Per jeten 5 vite
Certifikatën e flamurit po po po po
Regjistrimi i pronësisë po po po po
Sondazhi është i detyrueshëm jo po jo jo
I vlefshëm në të gjithë botën po po po po
I përshtatshëm për jahte komerciale jo po po po po
Pricemimi nga 420 EUR 459 GBP 950 USD 590 euro
Shih detajet Shih detajet Shih detajet Shih detajet

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara